De zonnigste en leukste terrasjes in Oldemarkt

door paul, july, rob • geüpdated op 16 september 2024

Welkom bij zonopjebakkes.nl, waar we de zonnigste terrasjes van Oldemarkt in maart uitlichten! In deze blogpost delen we onze topkeuzes voor de leukste terrasjes in Oldemarkt, perfect voor een brunch in de lentezon of een ontspannen middag met drinks. Van terrassen waar je heerlijk kunt lunchen aan het water tot bars waar de zon altijd lijkt te schijnen, wij wijzen je de weg.

Ontdek met ons de terrassen in Oldemarkt die in maart het meest uitnodigen voor lunch, brunch, of diner onder de open hemel. Voor iedereen die wil genieten van de eerste zonnestralen op een terrasje, van uit eten gaan in de stad tot simpelweg relaxen met een drankje in de hand, onze gids naar de zonnigste terrasjes van Oldemarkt staat voor je klaar. Laat de lente maar beginnen!

Ben je klaar om elk zonnestraaltje in Oldemarkt optimaal te benutten? Zie hieronder de zongrafieken voor onze zorgvuldig geselecteerde terrassen. Mis geen enkel moment van de lentezon op jouw nieuwe favoriete terras!

Op zonopjebakkes kan je zien welke terrasjes bij jou in de buurt nú in de zon liggen. We berekenen dit voor duizenden terrasjes door heel Nederland.

1. Eethuis/Cafetaria Family Het Hof

Een foto van het terras

Eethuis/Cafetaria Family Het Hof is een restaurant op de Hoofdstraat 2. Dit is wanneer er zon op het terras van Eethuis/Cafetaria Family Het Hof valt:

Check de locatie en het huidige zonlevel (met bewolking) hier:

Op zonopjebakkes kan je zien welke terrasjes bij jou in de buurt nú in de zon liggen. We berekenen dit voor duizenden terrasjes door heel Nederland.

Is jouw go-to plekje voor zon in Oldemarkt niet opgenomen in onze lijst? Geen zorgen! Wij berekenen graag de zonlevels voor jouw favoriete spot. Teken het terras eenvoudig op de kaart op https://zonopjebakkes.nl/suggest en laat ons het werk doen. Zo kunnen we samen de meest zonrijke plekken ontdekken en delen.

Bij zonopjebakkes.nl zetten we ons in om je naar de ideale plekken te leiden waar je van de zon kunt genieten. Jouw bijdrage is cruciaal voor het verrijken van onze gids met nog meer zonovergoten spots. Bedankt voor je betrokkenheid, en laten we ervoor zorgen dat niemand een kans mist om van de zon te genieten!

P.S. Vergeet je niet in te smeren!

(for english, see below)

welkom bij zonopjebakkes! ☀️

hey hey! welkom bij zonopjebakkes - jouw zonnige gids voor de leukste terrasjes in nederland. 🌞 wij zijn paul, july, en rob. wij hadden er genoeg van om op een lekker zonnige dag geen zonnig terras te weten, en we vonden dat er een betere manier moest zijn om te weten waar en wanneer je in de zon kunt zitten. dus hebben we onze koppen bij elkaar gestoken en zonopjebakkes gemaakt!

zonopjebakkes laat je zien welke terrasjes nu en later in de zon (of schaduw, als dat jouw ding is) staan. of je nu in amsterdam, groningen, maastricht, of anywhere in between bent, wij hebben de terrassen voor je op de kaart gezet. 🗺️

we houden van terrasjes. we houden van de zon. maar we houden nog meer van terrasjes in de zon. daarom hebben we zonopjebakkes gemaakt: om jou te helpen altijd dat zonnige plekje te vinden. en hey, als je een terrasje kent dat we gemist hebben, kun je die gemakkelijk aan onze kaart toevoegen. zo helpen we elkaar aan meer zonnige terrasjes.

volg ons avontuur en deel jouw zonovergoten terrasmomenten met ons op insta!

liefs, paul, july & rob

welcome to zonopjebakkes!

hey there! welcome to zonopjebakkes - your go-to guide for the sunniest terraces across the netherlands. 🌞 we are paul, july, and rob. we were fed up with struggling to find a sunny spot on beautiful days, and decided there had to be a better way to discover where and when to bask in the sunshine. so, we put our heads together and brought zonopjebakkes to life!

zonopjebakkes shows you which terraces are basking in the sun (or tucked away in the shade, if that's more your style) right now and later on. whether you're in amsterdam, groningen, maastricht, or anywhere in between, we've put these terraces on the map for you. 🗺️

we like sitting on a terrace. we like sitting in the sun. but we like terraces in the sun even more. that's the reason we created zonopjebakkes: to ensure you can always find that perfect sunny spot. and hey, if there's a terrace we've overlooked, you can easily add it to our map. this way, we all help each other find more sunny spots.

join us on our journey and share your sun-kissed terrace moments with us on instagram!

with love, paul, july & rob